Failures

Assalamualaikum , 


Bismillah .., 

ermmmm..

kau , kau and kau , ye kau yang sedang membaca ni lah , abis kau ingat sape lagi ? ahh..  kakchik nak ingatkan kau sikit. 

kau manusia kan ? kau selalu buat mistake, buat kesilapan.kau buat kesilapan macam kesilapan tu sebahagian daripada hidup kau. so wajarlah kau  kena gagak dulu , ok silap, GAGAL dulu , bukan gagah, apatah lagi gogal, tapi GAGAL.. sebab apa ? heyyy~ sebab kalau kau tak GAGAL ,  kau tak BELAJAR , kalau kau tak BELAJAR , kau tak kan pernah BERUBAH. kalau kau tak pernah BERUBAH , kau nak jadi ape ? faham  ?  

so kesimpulannya disini , kau kau dan kau , oh pehliss lah jangan nak malu tak tentu pasal bila kau gagal dalam sesuatu perkara yang kau buat. kau anggap je gagal tu one of the steps before you success ;)  

simple kan ?  






2 comments:

syahir waqie said...

Wowowowowowowo macam kenal pic ituu yerrr

syahir waqie said...

Wowowowowowowo macam kenal pic ituu yerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Have a nice day everyone :)
- - - - -